ZAPROSZENIA na 18 z wianuszkiem Eko 10szt (+koperty kraft)

Wysyłka: 1-3 dni robocze

Zaproszenia na 18 urodziny z grafiką kwiatowego wianuszka idealnie nadają się do przyjęcia w stylu rustykalnym. Do każdego zaproszenia dołączona jest kraftowa koperta, która podkreśla wygląd zaproszeń. Zaproszenia to nieodłączny element każdego przyjęcia urodzinowego.

Więcej szczegółów

27,98 zł

Opis

Zaproszenia na 18 urodziny z grafiką kwiatowego wianuszka idealnie nadają się do przyjęcia w stylu rustykalnym. Do każdego zaproszenia dołączona jest kraftowa koperta, która podkreśla wygląd zaproszeń. Zaproszenia to nieodłączny element każdego przyjęcia urodzinowego.

Opis:

• skład: 10szt zaproszeń na 18 urodziny wykonanych na wysokiej jakości grubym papierze oraz 10szt kopert kraft
  • nadruk: grafika kwiatowego wianuszka oraz ramka w kolorze kraft
  • materiał: wysokiej jakości papier
  • wewnątrz znajduje się tekst do samodzielnego wypisania:

Serdecznie zapraszam
...........................................................................
na moje 18. urodziny,
które odbędą się
dnia ............................................
o godzinie ..................................
w ......................................................................
Proszę o potwierdzenie przybycia

....................................................

• zaproszenia pozwolą zaprosić gości na 18 urodziny

Wielkość:

• złożone: 15x15cm
  • po otwarciu: 15x30cm

Opinie

Oceń 
2021-01-28

Polecam zaproszenia

Zamówiłam zaproszenia z tym pięknym wianuszkiem i bardzo mi się podobają. Jakość papieru jest bardzo dobra, wszystko jest bardzo starannie wykonane. Wręczając je koleżanką usłyszałam wiele miłych słów odnośnie wyglądu zaproszeń. Teraz zamówię parę dodatków na małe spotkanie z okazji moich urodzin. Jestem bardzo zadowolona!

Napisz swoją opinię!

Napisz opinię

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: