Nowe produkty

Ostatnie posty

SŁODKI STÓŁ

Słodki stół dla restauracji może okazać się ciekawym dodatkiem. Tzw. “candy bar” jest coraz częściej stosowany na: weselach, urodzinach, wieczorach panieńskich. Słodki stół można udekorować w dowolny sposób, wykorzystując ciekawe dekoracje. Słodki stół musi mieć w swoim asortymencie słodkości, które są bardzo ważnym elementem. Pudełka na ciasto będą idealną formą podziękowania gościom. Pomysł ze słodkim stołem sprawdzi się na wielu przyjęciach i zostanie zapamiętany na długo.

SŁODKI STÓŁ 

Podkategorie

  • SŁODKI STÓŁ

    Słodki stół w restauracji może być wykorzystany na wiele okoliczności. Słodycze występują w formie: ciasteczek, czekoladek, cukierków, lizaków. Pudełka na ciasto sprawdzą się podczas przyjęć z okazji: Chrztu, Komunii i wesela. Upominki z logo firmy na pewno wzbogacą każde przyjęcie, będą miłym prezentem dla gości i współpracowników. Candy bar jest ciekawą dekoracją, która powinna być wykorzystana w każdej restauracji i hotelu.

Słodki stół - idealny dodatek do restauracji

Słodki stół, bufet, czy tzw. candy bar, polega na tym, żeby wyeksponować ładnie słodkości, które znajdują się na przyjęciu. Jest to idealne rozwiązanie jako ciekawy dodatek na uroczystości, czy to weselnej, czy urodzinowej. Słodki bufet zdecydowanie sprawdzi się w każdym miejscu, bez względu na wystrój lokalu. Moda na candy bar w Polsce jest dopiero od niedawna, ale cieszy się ogromnym powodzeniem. Dodatek w postaci słodkiego bufetu z pewnością zachwyci gości w restauracji. Słodka pastelowa kolorystyka dekoracji na pewno wpasuje się w każde przyjęcie.

Słodkości na słodkim stole

Do słodkości nie należą wyłącznie ciasta, czy torty. Uroczym rozwiązaniem będzie zastosowanie w słodkim barku słodyczy o małych rozmiarach. Będzie to bardzo funkcjonalne, ponieważ każdy z gości znajdzie coś dla siebie. W słodkim bufecie można zastosować takie słodkości jak: cukierki, lizaki, migdały, praliny. Słodki barek nie będzie istniał bez słodkości, jak sama nazwa wskazuje muszą się w nim znaleźć. Muffiny z dodatkiem kolorowych zdobień urozmaicą candy bar. Francuskie makaroniki wielokolorowe, o różnych smakach na pewno przypadną do gustu każdego gościa. 

Słodki stół - co powinien zawierać candy bar?

Słodki barek jest idealnym dodatkowym elementem, który wpasuje się do każdej radosnej okazji do świętowania. Dekoracje do słodkiego barku są zachowane w pastelowym różowym kolorze, a motywem tych ozdób są kropki. Candy bar nie będzie funkcjonował bez słodyczy, które prawie każdy uwielbia. Czekoladki, lizaki, ciasteczka, migdały będą na pewno słodkim dodatkiem, który przypasuje do gustu gości. Pudełka na ciasto są dodatkowym elementem słodkiego barku, umieszczone w nich ciasto posłuży jako podziękowanie dla gości. Słodki bufet powinien być wyposażony w szkło i akcesoria, które mogą okazać się niezbędne do prawidłowego funkcjonowania candy baru. Umieszczone w szklanych pojemnikach, słojach słodkości będą urokliwym dodatkiem, który urozmaici wystrój lokalu.

Dekoracje do słodkiego bufetu

Produkty niezbędne do stworzenia candy baru to pojemniki, małe patery, talerzyki, kubeczki, serwetki, nóż i łopatka do nakładania ciasta. Dodatkowe elementy, które wzbogacą wygląd słodkiego barku, jak i wystroju wnętrza restauracji to: rozety, konfetti, podkładki papierowe, zawieszki, rożki na konfetti, letter board.

Letter board - tablica na napisy, na której można stworzyć własny napis. Taki element dekoracyjny idealnie sprawdzi się w słodkim barku, ponieważ można umieścić w nich napis, który będzie zachęcał do skorzystania ze słodkiej oferty. 

Pudełko na ciasto sprawdzi się jako przedmiot, w którym można umieścić słodkości w ramach podziękowania dla gości. Pudełka dostępne są w różnych kolorach, rozmiarach, z różnymi grafikami. Najczęściej ciasto jest podziękowaniem stosowanym na weselu, komunii.

Zobacz nasze produkty z kategorii SŁODKI STÓŁ:

słodycze

pudełka na ciasto

dekoracje słodkiego stołu

upominki z logo firmy